Kosten reisadviseur

Wat kost een reisadvies eigenlijk?

Een reisadviseur inschakelen is prettig. Alles wordt voor je geregeld en het kost niets extra. Je kunt bij mijn reisbureau terecht voor een pakketreis van bijvoorbeeld TUI, Corendon, de Jong Intra, ANWB reizen en nog veel meer aanbieders.  De prijs die je bij een van deze aanbieders ziet, mag je ook bij mij verwachten. Alleen met wat meer service en een persoonlijk reisadvies. Wil je een rondreis op maat? Hieronder leg ik uit welke kosten bij het maken van een rondreis komen.

Rondreis op maat
Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer ik vervolgens daadwerkelijk aan de slag ga om een uitgebreide rondreis op maat te maken, reken ik € 75,- vanwege de tijd en energie die erin gestoken wordt. Dit wordt weer verrekend als de reis bij mij geboekt wordt. 

Bemiddelingskosten
Voor het bemiddelen en reserveren van de reis reken ik € 60,-.

United Travel is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. In het reisvoorstel krijg je een keurig overzicht van de kosten die hiervoor gerekend worden. Deze kosten betaal je bij elke organisatie. Hiermee heb je namelijk zekerheid en garantie. 

Prettig geregeld en het kost je niets extra.

Werkwijze in 4 stappen

Afspraak

We maken eerst een persoonlijke of telefonische afspraak om je reiswensen te bespreken.

reisvoorstel

Op basis van jouw wensen en budget maak ik een passend reisvoorstel.

reserveren

Pas als je tevreden bent zet ik het voorstel om in een boeking en ga ik alles tot in de puntjes regelen. Je hoeft alleen je koffer nog te pakken.

op reis

Een week voor de reis ontvang je van mij de reispapieren en nemen we alles nog even door. En dan kan de pret beginnen!

Don’t be shy. Just Say Hi!

Neem gerust contact met me op.
Ik kan je vast helpen.