Werkwijze persoonlijk reisadviseur, Paradiso Travel

Een reisvoorstel speciaal voor jou

Als je een persoonlijk reisadviseur inschakelt wordt alles van A-Z voor je geregeld. Je hoeft zelf niet het internet af te struinen voor de pareltjes. Die vind ik voor je. Ik heb toegang tot ontzettend veel aanbieders en touroperators over de hele wereld. Mijn aanbod voor jou is dus heel groot. Daarbij is het in een continue veranderende tijd als deze, heel fijn als iemand met kennis van zaken alles voor je regelt. Maar ook als je door omstandigheden moet annuleren ben ik er voor je.

Hoe werkt een reisadviseur?
Als we elkaar nog niet kennen vind ik het belangrijk om elkaar even te spreken. Dat kan persoonlijk maar ook telefonisch. Ik luister naar wat jouw (of jullie) reiswensen zijn. Hierbij kijk ik niet alleen naar de bestemming maar juist wat je leuk vindt om te doen. Hoe jouw ideale vakantie eruit ziet. Wanneer jouw wensen en budget duidelijk zijn,  ga ik aan de slag om een passend reisvoorstel te maken. Dit ontvang je op de afspraak die we maken.

Reisvoorstel
Je ontvangt een mooie brochure met een overzicht van accommodatie(s), vervoer, transfers, excursies, route, reistips en natuurlijk de prijs inclusief de kosten. Dat kan per e-mail of persoonlijk. Daarna zullen we dit doornemen. Pas als het naar wens is ga ik alles vastleggen. Jij hoeft eigenlijk alleen je koffer nog maar te pakken. Onze handige Travel app krijg je er gratis bij. Hier vind je je reispapieren en leuke tips over de bestemming.

En zoals ik al zei… Alles wordt voor je geregeld. Ook tijdens je vakantie als je vragen hebt. En als de reis er weer op zit, neem ik contact met je op. Want ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar de mooie herinneringen die je hebt gemaakt

Zo werkt het dus!

afspraak

We maken eerst een persoonlijke of telefonische afspraak om je reiswensen te bespreken.

reisvoorstel

Op basis van jouw wensen en budget maak ik een passend reisvoorstel.

reserveren

Pas als je tevreden bent zet ik het voorstel om in een boeking en ga ik alles tot in de puntjes regelen. Je hoeft alleen je koffer nog te pakken.

op reis

Een week voor de reis ontvang je van mij de reispapieren en nemen we alles nog even door. En dan kan de pret beginnen!

Meer informatie?

Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.