United Travel

Zeker in deze tijd is het geruststellend om een reis via een zelfstandig reisadviseur te boeken.

Paradiso Travel is aangesloten bij  United Travel. Dit is een organisatie waar meerdere reisadviseurs in Nederland bij aangesloten zijn. 

Onze mooie club met circa 400 reisadviseurs richten zich op maatwerk voor reizen over de hele wereld. Of dat nou een avontuurlijke rondreis, zonvakantie, cruise of een luxe stedentrip is. Wij maken een een reisvoorstel op maat waar en wanneer het uitkomt. We helpen elkaar en maken dankbaar gebruik van elkaars kennis. Om te beginnen over de mooiste bestemmingen, accommodaties en excursies. Maar ook tips interessante tips voor onze klanten.

Daarnaast is reisadvies op deze manier steeds meer onderdeel van de totale reisbeleving.  En dat vinden wij prachtig.

Dat is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om met een club als United Travel in zee te gaan. Zij hebben een support afdeling die mij ondersteunt bij vragen.  Daarbij kan ik rekenen op het netwerk met meer dan 150 reisprofessionals

 

Het voordeel van United Travel

We leven in een tijd met onvoorspelbare veranderingen. Denk aan de pandemie en problemen op de luchthaven. Het is zeer geruststellend om een reis via een zelfstandig reisadviseur te boeken. Immers je hebt dan slechts één contactpersoon die alles voor je regelt. Vanaf het moment dat we je reiswensen bespreken  tot je weer veilig thuis bent.

Als je een vraag of wijziging hebt sta ik voor je klaar om je te helpen. Je hoeft dus niet zelf  aan de lijn te hangen bij verschillende partijen voor een vraag of een wijziging. Ik help je direct. Hoe fijn is dat!

Kortom, een persoonlijke reisadviseur zoekt alles voor je uit. Van de meest actuele adviezen en veiligheidsmaatregelen tot de situatie op de reisbestemming. Ook denk ik aan de benodigde reisverzekeringen.

Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met betrouwbare leveranciers. We kiezen voor partijen met flexibele reisvoorwaarden én gunstige annuleringsvoorwaarden. Daarbij zijn we aangesloten bij de SGR, Calamiteitenfonds en ANVR. Kortom, ik neem jouw zorgen uit handen. Je reis verzorg ik van A tot Z tot in de puntjes. 

afspraak

We maken eerst een persoonlijke of telefonische afspraak om je reiswensen te bespreken.

reisvoorstel

Op basis van jouw wensen en budget maak ik een passend reisvoorstel.

reserveren

Pas als je tevreden bent zet ik het voorstel om in een boeking en ga ik alles tot in de puntjes regelen. Je hoeft alleen je koffer nog te pakken.

op reis

Een week voor de reis ontvang je van mij de reispapieren en nemen we alles nog even door. En dan kan de pret beginnen!

Meer informatie?

Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.