Reis op maat

Iedereen heeft eigen reiswensen. Van een vakantie wil je met volle teugen genieten. Dat begrijp ik als geen ander. Als je specifieke wensen hebt dan is een persoonlijk op maat samengestelde reis ideaal.

Wat betekent dat nou precies, een maatwerk reis?
Kort gezegd. Op basis van jouw wensen stippel ik de reis uit. Eerst gaan we samen in gesprek en op basis daarvan maak ik een reisvoorstel met het vervoer, de reisroute, accommodaties en eventuele excursies. Plus een duidelijk overzicht van de kosten. Daarna neem ik de tijd om dit met je door te nemen en voor 100% aan te laten sluiten op je wensen. 

Voordelen van een reisadviseur
Het voordeel van werken met een reisadviseur is dat je zelf niet het internet af hoeft te zoeken. Een reisadviseur heeft ervaring en de juiste kennis om jou een goed advies te geven. Denk daarbij aan de beste reisperiode, het ideale reistempo, fijne en bijzondere accommodaties, het klimaat en natuurlijk de bijzondere plekjes. Ons netwerk strekt zich uit over de hele wereld. Ik werk met deskundige en betrouwbare lokale gidsen. Wel zo prettig toch!

Is een maatwerkreis duur?
Een veel gehoorde vraag en een pasklaar antwoord is er niet. Ik stel alle onderdelen van de reis zelf samen en  besteed er veel aandacht aan en je krijgt een goede service. Het is per definitie niet duurder dan een kant en klare reis. Er zijn verschillende dingen die invloed hebben op de prijs.

Budget
Bij het samenstellen van een maatwerk reis werk ik vaak met een budget dat we vooraf bespreken. Hiermee ga ik aan de slag zodat er een reisvoorstel uitrolt dat aansluit op jouw of jullie wensen en wat jullie willen besteden aan de reis.

Waar gaat de aankomende reis naartoe?
Een husky tour door het sneeuwwitte landschap van Fins Lapland,  op zoek naar de Big 5 tijdens een safari in Afrika, de jungle verkennen in Costa Rica …. ? De wereld ligt aan je voeten! Er is nog zoveel te ontdekken.

Ik help je graag bij het samenstellen van de (rond)reis. Wil je meer inspiratie en informatie? Neem dan contact met mij op. Lees hier meer over de  werkwijze van een maatwerkreis.

Ready for take-off?

 

Just go and see all the beauty in the world!

Gratis Inspiratie Magazine!

Wil je ook zo’n mooi gratis magazine ontvangen? Vul hieronder je e-mailadres in, dan stuur ik je de downloadlink. Veel leesplezier!
Bij het invullen ga je ermee akkoord dat je mails van mij ontvangt.