Rondreizen

Hou je ervan om verschillende plekken te ontdekken? Een fly-drive is de ideale manier om zoveel mogelijk van een bestemming zien. Paradiso Travel regelt de vlucht, de huurauto, accommodaties en uitstapjes. Zo maak je een goed geregelde rondreis. 

Rondreis op maat of een complete rondreis?
Je kunt natuurlijk op de bonnefooi de auto in stappen en  zien waar het schip strand. Een goed idee voor reizigers die van leuke maar ook minder leuke verrassingen houden.
Ben je meer het type dat graag alles vooraf geregeld wil hebben? Dan is het slim om voor een rondreis op maat te kiezen. Je geniet evengoed van de vrijheid en je weet vooraf waar je aan toe bent.
Aan de hand van jullie reiswensen stel ik een mooie rondreis samen. Geen gedoe en tot in de puntjes georganiseerd.

Complete pakket rondreis
Een complete rondreis kan ook als pakket worden geboekt. Ik werk met groot aantal aanbieders van complete rondreizen. Zij hebben een compleet aanbod aan reisroutes over de hele wereld al voor je uitgedacht. Samen kijken we welke aanbieder de beste rondreis route voor jou heeft.

Camper rondreis
Rondreizen met de camper is voor velen de ultieme vrijheid. Je vliegt naar een bestemming en daar staat een camper voor je klaar. Compleet ingericht met alles wat je nodig hebt. Je hoeft alleen je koffer maar mee te nemen. Er zijn vele bestemmingen waar het rondreizen met een camper heel erg schikt is. Zo kun je denken aan een rondreis naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika. Dichtbij de natuur en je reist van het ene naar het andere bijzondere landschap. Zeker weten dat je met een koffer vol herinneringen voldaan naar huis gaat. Uiteraard kan ik je hier ook bij helpen. In ons aanbod hebben we diverse camperverhuurders.

Groepsrondreis
Rondreizen met een groep wordt steeds populairder. Voor singles of mensen die zonder partner reizen, maar ook voor gezinnen met kinderen is het een geschikte keuze. De groepen worden vaak op leeftijd afgestemd. De kids hebben dus altijd wel vriendjes of vriendinnen op vakantie. En dat vinden ouders weer prettig. Samen is leuker

Just go and see all the beauty in the world!

Zo werkt het samenstellen van een rondreis, complete reis of groepsreis.
Op basis van jouw wensen, die we vooraf hebben besproken, stippel ik een rondreis uit. Dit ontvang je in de vorm van een reisvoorstel. Waarbij het vervoer, auto of camperhuur,  de reisroute, accommodaties en eventuele excursies in beschreven staan. Plus een duidelijk overzicht van de kosten. Daarna neem ik de tijd om dit met je door te nemen en voor 100% aan te laten sluiten op je wensen. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een complete rondreis online hebt gezien en die graag wil aanpassen. Bijvoorbeeld omdat je een andere datum wil reizen, een afwijkende route in gedachte hebt of omdat je andere accommodaties wil. Dat kan uiteraard. Ik help je daarbij. Op basis van het voorbeeld dat je hebt gezien maak ik een nieuw reisvoorstel. Negen van de tien keer is dan nog tegen een betere prijs en betere voorwaarden ook.  

 

Kosten van een reisadviseur bij een rondreis
Ik krijg vaak de vraag hoeveel het kost om een reisadviseur in te schakelen. Ik reken € 60,- aan bemiddelingskosten. De kosten die ik reken voor het samenstellen (bedenken en plannen) van een reis zijn € 75,-

Voordeel van een reisadviseur
Een reisadviseur regelt alles voor je van A tot Z. Van thuis tot op de bestemming en weer veilig terug. Je hoeft zelf niet het internet af te struinen. Ik beschik over de juiste kennis en samen met mijn andere 400 reiscollega’s hebben we de hele wereld gezien.  Daarnaast werk ik met betrouwbare lokale gidsen. Ons netwerk strekt zich uit over de hele wereld van Afrika tot Azië.

Wil je meer inspiratie en informatie over een rondreis met de auto,  camper of groepsrondreis? Neem dan contact met mij op. Lees hier meer over de  werkwijze van een maatwerkreis.

Ready for take-off?!

Schermafbeelding 2024-01-02 om 11.15.24

Gratis Inspiratie Magazine!

Wil je ook zo’n mooi gratis magazine ontvangen? Vul hieronder je e-mailadres in, dan stuur ik je de downloadlink. Veel leesplezier!
Bij het invullen ga je ermee akkoord dat je mails van mij ontvangt.

Ik werk vanuit mijn kantoor in Wognum. Dat ligt vlakbij Hoorn in West-Friesland. Zoek je een reisbureau in de omgeving van Hoorn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt met mailen, bellen of een whatsapp sturen. Ik nodig je graag bij mij thuis uit of ik kom bij jou langs.

Woon je niet in West-Friesland? Geen enkel probleem. Mijn werkgebied is heel Nederland en met de tegenwoordige communicatiemiddelen zijn er genoeg mogelijkheden om contact te hebben. Aarzel niet en stuur me rustig een berichtje.